Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti alueella Helsinki,
Espoo ja Vantaa ympäristöineen

kylpyhuoneremontti

Päivitä kylpyhuoneesi nykyaikaan

Jokainen päiväsi alkaa kylpyhuoneesta. Onko se kulunut, nuhruinen ja epäkäytännöllinen?
Etkö ansaitsisi paremman alun aamulle? Siistit laatat, mieltä hivelevät värit, kauniit kalusteet, lasku- ja säilytystilaa sekä kunnon valaistuksen? Hiukan luksusta harmaaseen arkeen!

Kun on aika päivittää kylpyhuone nykyaikaan, Finnspa tulee avuksi. Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit alueella Helsinki­-Espoo-Vantaa-Kirkkonummi-Kauniainen-Tuusula-Kerava.

Kokemusta meillä on jo yli kymmenen vuoden ajalta. Tärkein tavoitteemme on koko tämän ajan ollut tyytyväinen asiakas.
Tyytyväisiä asiakkaita luodaan laadulla ja luotettavuudella. Pidämme mitä lupaamme, ja lopputulos kestää vaativimmankin katseen.

Pohditaan yhdessä, mitä tarvitset

Yhteistyömme alkaa, kun varaat asiantuntijamme maksuttomalle kotikäynnille. Yhdessä hänen kansaan käytte läpi nykyiset tilat sekä muutostarpeet ja –toiveet.

Osa asiakkaistamme tietää tarkkaan, mitä haluaa, ja sen mukaan toimimme.

Osa kaipaa vinkkejä kalusteiden uusista paikoista, suihkun siirtämisestä toiselle seinälle tai sopivista laattavaihtoehdoista. Kaikissa näissä asioissa olemme valmiita auttamaan, ja satojen kylpyhuoneremonttien kokemuksella löydämme jokaiselle omalta tuntuvat ratkaisut.

Kun asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat selvillä, saat remontista maksuttoman, tarkasti eritellyn tarjouksen.

Asiakkainamme on myös paljon taloyhtiöitä. Yhtiöt voivat jättää tarjouspyynnön liitteineen osoitteeseen tarjoukset@finnspa.fi. Otamme yhteyttä ja tutustumme kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä.

Meihin voit luottaa

Sovimme kaikesta remonttiin liittyvästä aina kirjallisesti. Asiakkaanamme tiedät etukäteen, mitä materiaaleja käytämme, mitä eri työvaiheet maksavat ja millä aikataululla työt toteutetaan.

Asentajillamme on vuosien kokemuksen sekä VTT:n sertifikaatti märkätila-asennuksiin. Lisäksi heillä on asenne kohdallaan: mitään ei jätetä puolitiehen, vaan lopputulos on aina priimaa.

Kaikki työt tehdään rakennusmääräysten ja hyvien työtapojen mukaan.

Meidän työllämme on takuu, ja olemme ylpeitä laadustamme.
Jätä kylpyhuoneremontti asiantuntijoidemme hoidettavaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista!

Pyydä tarjous remontista »