Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa

kylpyhuoneremontti

Päivitä kylpyhuoneesi nykyaikaan

Jokainen päiväsi alkaa kylpyhuoneesta ja todennäköisesti loppuu kylpyhuoneeseen. Onko se kulunut, nuhruinen ja epäkäytännöllinen? Usein kylpyhuoneremonttia saatetaan siirtää ja siirtää eteenpäin, mutta etkö kuitenkin ansaitsisi paremman alun aamulle ja käytännöllisemmän tilan arkirutiineihin koko perheelle? Usein päivitetty kylpyhuone takaa sujuvamman arjen. Miltä kuulostaisi saada kylpyhuoneeseen siistit laatat, mieltä hivelevät värit, kauniit kalusteet, enemmän lasku- ja säilytystilaa sekä kunnon valaistus? Hiukan luksusta harmaaseen arkeen tai vaikka upea koti-spa! Kylpyhuone paitsi kruunaa asunnon, myös nostaa asunnon arvoa.

Kun on aika päivittää kylpyhuone nykyaikaan, Finnspa tulee avuksi. Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Helsinki­, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tuusula ja Kerava alueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista!

Kokemusta kylpyhuoneremonteista meillä on jo yli kymmenen vuoden ajalta. Tärkein tavoitteemme on koko tämän ajan ollut tyytyväinen asiakas ja meillä tyytyväisiä asiakkaita luodaan nimenomaan laadulla ja luotettavuudella. Pidämme täsmälleen sen, mitä lupaamme ja lopputulos kestää vaativimmankin katseen.

Pohditaan yhdessä, mitä kylpyhuoneesi tarvitsee

Yhteistyömme alkaa, kun varaat ajan asiantuntijamme maksuttomalle kotikäynnille. Yhdessä asiantuntijamme kanssa käytte läpi nykyiset tilat sekä muutostarpeet ja -toiveet. Osa asiakkaistamme tietää tarkkaan, mitä haluavat, ja toimimme sen mukaan.

Osa asiakkaistamme kaipaa puolestaan vinkkejä kalusteiden uusista paikoista, suihkun siirtämisestä toiselle seinälle tai sopivista laattavaihtoehdoista. Halusit sitten vain lisätä kylpyhuoneen toimivuutta tai rakentaa kylpyhuoneeseesi upean koti-span, olemme valmiita auttamaan! Satojen kylpyhuoneremonttien kokemuksella löydämme taatusti jokaiselle omalta tuntuvat ratkaisut.

Kun asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat selvillä, saat kylpyhuoneremontista ensin nähtäväksi maksuttoman, tarkasti eritellyn tarjouksen.

Yksityisten kotitalouksien lisäksi meillä on asiakkainamme paljon taloyhtiöitä. Yhtiöt voivat jättää tarjouspyynnön liitteineen osoitteeseen tarjoukset@finnspa.fi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian, sovimme tapaamisesta ja tutustumme kohteeseen huolellisesti ennen tarjouksen jättämistä.

Meihin voit luottaa

Sovimme kaikesta kylpyhuoneremonttiin liittyvästä aina kirjallisesti. Asiakkaanamme tiedät etukäteen, mitä materiaaleja käytämme, mitä eri työvaiheet maksavat, ja millä aikataululla kylpyhuoneremontti toteutetaan. Meille on tärkeää, että asiakas tietää voivansa luottaa meihin ja on perillä siitä, mitä projekti pitää sisällään.

Asentajillamme on vuosien kokemus sekä VTT:n sertifikaatti märkätila-asennuksiin. Lisäksi heillä on asenne kohdallaan: mitään ei jätetä puolitiehen, vaan lopputulos on aina priimaa! Kaikki työt tehdään rakennusmääräysten ja hyvien työtapojen mukaan. Meidän työllämme on takuu, ja olemme aidosti ylpeitä laadustamme. Jätä siis kylpyhuoneremontti asiantuntijoidemme hoidettavaksi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Finnspa – laadukas kylpyhuoneremontti takuutyönä koko pääkaupunkiseudulla. Autamme niin Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella kuin lähiseudulla. Kysy ihmeessä lisää, me autamme sinua saamaan unelmiesi kylpyhuoneen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista!

Pyydä tarjous remontista »