Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa

kylpyhuoneremontti

Päivitä kylpyhuoneesi nykyaikaan

Jokainen päiväsi alkaa kylpyhuoneesta. Onko se kulunut, nuhruinen ja epäkäytännöllinen? Etkö ansaitsisi paremman alun aamulle? Siistit laatat, mieltä hivelevät värit, kauniit kalusteet, lasku- ja säilytystilaa sekä kunnon valaistuksen? Hiukan luksusta harmaaseen arkeen!

Kun on aika päivittää kylpyhuone nykyaikaan, Finnspa tulee avuksi. Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Helsinki­, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tuusula ja Kerava alueilla.

Kokemusta kylpyhuoneremonteista meillä on jo yli kymmenen vuoden ajalta. Tärkein tavoitteemme on koko tämän ajan ollut tyytyväinen asiakas. Tyytyväisiä asiakkaita luodaan laadulla ja luotettavuudella. Pidämme mitä lupaamme ja lopputulos kestää vaativimmankin katseen.

Pohditaan yhdessä, mitä kypyhuoneremonttisi tarvitsee

Yhteistyömme alkaa, kun varaat asiantuntijamme maksuttomalle kotikäynnille. Yhdessä hänen kansaan käytte läpi nykyiset tilat sekä muutostarpeet ja muutostoiveet. Osa asiakkaistamme tietää tarkkaan, mitä haluavat, ja sen mukaan toimimme.

Osa kaipaa vinkkejä kalusteiden uusista paikoista, suihkun siirtämisestä toiselle seinälle tai sopivista laattavaihtoehdoista. Kaikissa näissä asioissa olemme valmiita auttamaan. Satojen kylpyhuoneremonttien kokemuksella löydämme jokaiselle omalta tuntuvat ratkaisut.

Kun asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat selvillä, saat kylpyhuoneremontista maksuttoman, tarkasti eritellyn tarjouksen.

Asiakkainamme on myös paljon taloyhtiöitä. Yhtiöt voivat jättää tarjouspyynnön liitteineen osoitteeseen tarjoukset@finnspa.fi. Otamme yhteyttä ja tutustumme kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä.

Meihin voit luottaa

Sovimme kaikesta kylpyhuoneremonttiin liittyvästä aina kirjallisesti. Asiakkaanamme tiedät etukäteen, mitä materiaaleja käytämme, mitä eri työvaiheet maksavat ja millä aikataululla kylpyhuoneremontti toteutetaan.

Asentajillamme on vuosien kokemus sekä VTT:n sertifikaatti märkätila-asennuksiin. Lisäksi heillä on asenne kohdallaan: mitään ei jätetä puolitiehen, vaan lopputulos on aina priimaa!

Kaikki työt tehdään rakennusmääräysten ja hyvien työtapojen mukaan. Meidän työllämme on takuu, ja olemme ylpeitä laadustamme. Jätä kylpyhuoneremontti asiantuntijoidemme hoidettavaksi. Finnspa – laadukas kylpyhuoneremontti takuutyönä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista!

Pyydä tarjous remontista »